duminică, 27 mai 2012

Piron in ochi la Eurovision!

Sambata seara am stat totii cu sufletul la gura, tinand pumnii reprezentantilor Romaniaei - Elena & Mandinga, in finala Eurovision 2012 de la Baku.
Lasand la o parte spectacolul de pe scena, nu a trecut neobservata prestatia penibila a celor doi prezentatori TVR: Leonard Miron si Gianina Corondan.
Intreg "spectacolul" oferit de televiziunea nationala a fost bataie de joc la adresa platitorilor de abonament. Si asta in conditiile in care milioane de romani aveau ochii atintiti pe TVR (ceea ce probabil nu se intampla decat la transmisiile din UEFA Champions Leaue)!
Decor saracacios, prost ales, fara gust, nimic din care sa nu ne para rau ca platim salariilor unor incompetenti, chiar daca fara voia noastra.
Vestimentatia prezentatorilor inspirata mai degraba din celebrii manelisti, ducea cu gandul la o iesire la iarba verde cu prietenii. Prostul gust si bataia de joc a fost omniprezenta chiar si in accesoriile de promovare a evenimentului: un banner aruncat in dezordine pe un perete, iar tricolorul lui Leonard Miron a stat mai mult in berna.
Numeroasele "atacuri" directe asupra limbii romana si lipsa de inspiratie a celor doi prezentatori, au inregist atmosfera de plictiseala generala cu care TVR a intampinat acest eveniment.
Sa fi lovit chiar atat de mult criza bugetul TVR, incat aceasta sa nu isi fi permis sa trateze macar decent acest eveniment important al anului in materie de muzica si televiziune, intampinat de unii dintre noi cu interes si chiar cu emotie?
Sau mai degraba TVR isi continua, prin emisiunile si personajele pe care le promoveaza, sa ne sfideze pe noi "umilii" privitori si platitori de abonamente?
RUSINE TVR! Ai fost veriga slaba la Eurovision 2012!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu