Despre mine

Nicolae Emil - Cristian este numele meu. In mediul online sunt cunoscut (mai mult sau mai putin :)) drept Imel.
M-am nascut in 23 mai 1973, in Slatina, oras in care locuiesc si muncesc in prezent.
Sunt un incepator in ceea ce priveste blogging-ul, am descoperit aceasta pasiune la inceputul anului 2011, dar continui sa invat si sa experimentez.
In ceea ce priveste autobiografia mea, in linii mari, este urmatoarea: Am absolvit Scoala Generala Piatra in anul 1986, Liceul de Stiinte ale Naturii "Radu Greceanu" Slatina in anul 1991 si Facultatea de Comert din cadrul ASE Bucuresti in anul 1996.
 Din anul 1997 si pana in anul 2009 am lucrat in cadrul Primariei municipiului Slatina, iar in prezent lucrez ca analist credite in cadrul unei banci din municipiul Slatina.
Incerc sa-mi impart timpul intre mai multe activitati! Acestea sunt, in ordinea importantei: viata personala, profesia, blogging-ul si publicitatea online, socializarea pe retelele sociale si calatoriile! Care sunt hobby-urile mele?
Internetul l-am descoperit in 2005 si de atunci a devenit pentru mine "marea dragoste" fiind nedespartit de internet chiar si in concedii. Blogul a fost pentru mine o mare necunoscuta pana la inceputul anului 2011, iar in prezent imi petrec cel putin 4-5 ore pe zi online, in mare masura dedicate blogului.
In martie 2012 am castigat primii bani din blog si am realizat ca iti doresti ceva cu adevarat reusesti, numai sa iti doresti sa inveti si sa te dedici acestei activitati.
Am conturi pe retelele sociale: Facebook, Twitter, Google+. Adresa mea de messenger este: imel0573.
As dori sa ne cunoastem si sa colaboram in ceea ce priveste publicitatea online, blogging-ul si calatoriile.
Sunt interesat sa cunosc cat mai multi oameni, opinii si sugestii.
Adresa mea de e-mail unde ma puteti contacta este: emilnicolae1973@gmail.com

Un comentariu: