joi, 17 mai 2012

Expoflora 2012 Slatina

Incepand de maine, 18 mai 2012 si pana duminica,  in municipiul Slatina in zona bld. AI Cuza va avea loc editia 2012 a Expoflora Slatina. Gestul din partea autoritatile locale nu poate fi decat de laudat   pentru ca aureusit sa permanentizeze o manifestare care este pe placul slatinenilor. Mai mult se ofera iubitorilor de flori si de plante ornamentale sa isi faca o bucurie prin achizitionare florilor preferate la preturi de concurenta si conditii calitative superioare.
In aceste conditii, in care iubitorii de fori isi vor satisface dorintelor, apreciem ca vor scadea si furturile din jardinierele amplasate pe domeniul public si florile Rupiah SRL nu vor mai avea atata cautare (cel putin in randul slatinenilor de rand).
Consideram ca ar fi un gest de bun simt ca in aceste zile dedicate sarbatorii florilor, candidatii, indiferent ca iubesc sau nu trandafirii, sa stea deoparte si sa reziste tentatiei unei bai de multime. Doar asa slatineanul de rand poate ta, macar si pentru scurt timp, de grijile cotidiene ce ii apasa.
Si cum vara se apropie, floricele au inflorit, parca ar fi buna si o bere. O bere de vandut, nu una de baut.
Campanie electorala avem, balci avem, "festivaluri" de bere ca cele de anul trecut ne mai trebuie.
Asa festivaluri ca la noi nicaieri nu s-o vazut, o mie de tarabe cu unic vanzator, ca deh si gura lui Daniel Barbuescu trebuie sa "mananca". Dar pana la urma acept sa cumpar si de la dom' deputat sa sa fie dom'le concurenta ca ma gandesc ca si dom' senator Nita o fi cheltuit banii pe care i-a incasat pe lucrarile de la adapostul de caini de la Saracesti!
Dar ma opresc aici...si sper ca maine sa fie un prilej de bunadispozitie pentru slatineni. Si sa vad la Expoflora 2012 flori adevarate, nu numai trandafiri.
Cu o floare nu se face primavara...si nici cu "buchetul" de trandafiri (fosti PDL - actuali PSD) de la Slatina.
Al naibii de urat pute "buchetul" asta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu