miercuri, 16 mai 2012

Concesionam, Maria Ta!

Ca la Slatina este o moda a concesionarii serviciilor publice o stie toata lumea. Cum s-a ajuns aici si de ce, stiu foarte putini si aceia sunt dintre "oamenii de bine" ai fostului si, probabil, viitorului primar de Slatina - Dariu Bogdan Valcov.
Totul incepu in 2009 cand bugetul primariei, secatuit de numeroasele investitii in "infrastructura" (citeste fantani arteziene) nu mai suporta numeroasele si umflatele cheltuieli dictate de edilul suprem si de omul sau de cabinet pe nume Prina si Minel.
"Ce ne facem fetelor?" se pare ca se intrebara cei doi aflati la sfat, stiind ca nu isi mai pot onora "obligatiile" din campaniile electorale trecute. Cei implicati direct sau care finantasera lipitorii de afise sau raspandacii fituicii "Slatina, dragostea mea" isi cereau simbria.
Concesionam, Maria Ta! si se pornira pe fapte!
Si totul se facu tot pe carca saracului de buget local, din care isi umflara buzunarele trepadusii si slugoii.
Ca nu e asa, tot incearca sa ne convinga primarele nost'.
Dariuse, sa lasi vrajeala! Asta sa i-o spui lu' Mutu! Concesionarile dictate de tine nu sunt decat gauri negre in bugetul local si deturnari de fonduri publice! Ca nu s-au facut economii cu serviciile publice concesionate se va dovedi cat de curand si se da "perdeaua" la o parte sa vada populatia Slatinei mizeriile de la primarie! 
Cati bani a platit Cristi Ghenciu pentru concesionarea pietelor?!!!! 0 lei 0 banuti. Si asta timp de 16 ani de acum incolo! Bravos afacere, halal economie!
Cati bani a incasat Primaria pentru serviciul de publicitate stradala?
Ca ceva e putred in Danemarca o dovedeste si faptul ca nu ai avut curajul si demnitatea sa semnezi aceste "amarate" de contracte! Deh, Darius stie!
Sunt intrebari incomode, Dariuse! Dar slatinenii ce te votara au dreptul sa stie adevarul! Si il vor afla!
Vom continua dezvaluirile privind concesionarile controversate de la Primaria Slatina si gaurile din buget pe care le-au generat acestea. Asteptam opiniile, informatiile si (de ce nu?!) incurajarile voastre.
Propunem si un slogan pentru campania lui Darius "PRIMARIA, dragostea mea"!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu